G - sport

dec 15, 2015 at 11:05
G - voetbal
 
Je voetbalt graag? Je zou deel uit willen maken van een voetbalploeg? Word lid!
 
Wat is G-voetbal?
 G-voetbal is voor al diegenen waarbij beweging en beleving net even anders loopt. Veel kinderen, jongeren, volwassenen met een handicap verschillen niet van hun valide leeftijdsgenoten. Ze volgen het voetbal van nabij maar beperken zich nog al te vaak tot het volgen vanaf de zijlijn. Ze willen echter vooral zelf voetballen!
Sommige voetballers met een handicap integreren zich in een valide ploeg maar voor velen biedt het G-voetbal de ideale uitweg. De 'G' staat voot gehandicapt maar nog meer voor gelijkwaardig, goesting, gemist, gescoord, gewonnen en (zeker) genieten. G-voetbal biedt deze personen een unieke kans om, ieder op zijn niveau, te laten voetballen binnen een reguliere sportclub.
 
Wanneer en waar trainen? 
De trainingen gaan door elke vrijdag van 18.30 tot 19.30 uur. Alle ge├»nteresseerde jongens en meisjes zijn steeds welkom!
Waar: Vaartkom 2 te Grobbendonk.
 
Meer informatie
Voor meer informatie kan je terecht bij Steven Anthonis, sport - en jeugdconsulent, op het nummer 014 51 02 14 of www.kfcgrobbendonk.be
 
Voor meer informatie over andere G - sporten kan je steeds terecht op www.gsport.be van de provincie Antwerpen.
 
G - badminton
 
De Noorderwijkse Badmintonclub organiseert op een creatieve manier badminton in een ontspannen sfeer en onder leiding van gediplomeerde trainer(s).
 
Voor wie
 
Voor jongeren (12+) en volwassenen met een mentale beperking.
 
Wanneer
 
Elke woensdagavond van 18.30 - 19.30 uur.
De eerste training start op 6 januari 2016.
 
Waar
 
Sporthal Noorderwijk.
 
Meer info
 
www.noorderwijksebc.be of Elke van de Put elkevdput@hotmail.com of 0499 22 45 12
 
Kom gerust langs - zonder verplichtingen !